Fortrolighedspolitik

Handi Life Sport’s fortrolighedspolitik er i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder den generelle forordning om data beskyttelse i EU (GDPR).

  • Vi indsamler ikke personfølsomme data
  • Vi videregiver ikke dine data til tredjeparter med henblik på markedsføring

MEDDELELSE OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
Datafortrolighed er af stor betydning for Handi Life Sport, og vi ønsker at være åbne og gennemsigtige omkring vores behandling af dine personoplysninger.

Vi har derfor en politik for, hvordan dine personoplysninger vil blive behandlet og beskyttet.

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?
Det danske selskab Handi Life Sport er ansvarligt for de personoplysninger, du indsender til os, og som er ansvarlige for dine personoplysninger i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

Handi Life Sport
Blakke moellevej 18
4050 Skibby
Danmark

Momsregistreringsnummer: DK11397948
Autoriseret repræsentant: Kirsten Irgens bromann

Hvor opbevarer vi dine data?
De data, vi indsamler fra dig, lagres i Danmark af Handi Life Sport, som er ansvarlig for dine personoplysninger.

Hvem kan få adgang til dine data?
Vi deler kun dine data inden for Handi Life Sport. Vi videregiver aldrig, sælger eller bytte dine data til markedsføringsformål til tredjeparter uden for Handi Life Sport.

Personoplysninger videregives kun til tredjeparter for at kunne levere vores tjenester til dig.

Hvad er de juridiske grunde til behandling af personoplysninger?
For hver specifik instans af behandling af dine personoplysninger, vi indsamler fra dig, informerer vi dig om, hvorvidt levering af personoplysninger er lovpligtig eller forpligtet til at indgå en kontrakt, og om det er en forpligtelse til at levere personoplysninger og mulige konsekvenser, hvis du vælger ikke at.

Hvad er dine rettigheder?
Ret til adgang:
Du har til enhver tid ret til at anmode om oplysninger om de personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan kontakte Handi Life Sport, og vi vil give dig dine personlige oplysninger via e-mail.

Ret til bærbarhed:
Når Handi Life Sport behandler dine personoplysninger ved hjælp af automatiserede midler baseret på dit samtykke eller baseret på en aftale, har du ret til at få en kopi af dine data overført til dig eller til en anden part. Dette omfatter kun de personoplysninger, du har indsendt til os.

Ret til berigtigelse:
Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger, hvis oplysningerne er ukorrekte, herunder retten til at have ufuldstændige personoplysninger udfyldt.

Hvis du har en Handi Life Sport-konto, kan du redigere dine personlige data under din kontoside.

Ret til sletning:
Du har til enhver tid ret til at slette alle personoplysninger, som behandles af Handi Life Sport, undtagen når følgende situationer gælder:

  • Du har en verserende sag med kunde service
  • Du har en åben ordre, som endnu ikke er afsendt eller delvist afsendt
  • Du har en uafklaret gæld med Handi Life Sport, uanset hvilken betalingsmetode
  • Hvis du har foretaget et køb, opbevarer vi dine personoplysninger i forbindelse med din transaktion med henblik på bogholderi

Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger baseret på legitim interesse:
Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, der er baseret på Handi Life Sport’s legitime interesse. Handi Life Sport vil ikke fortsætte med at behandle de personlige data, medmindre vi kan påvise legitime grunde til den proces, der tilsidesætter din interesse og rettigheder eller på grund af retskrav.

Ret til at modsætte sig direkte markedsføring:
Du har ret til at modsætte dig direkte markedsføring.

Du kan fravælge direkte markedsføring på følgende måder:

Ret til begrænsning:
Du har ret til at anmode om, at Handi Life Sport begrænser behandlingen af dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

  • Hvis du modsætter dig en behandling, der er baseret på Handi Life sport’s legitime interesse, skal Handi Life Sport begrænse al behandling af sådanne oplysninger, indtil der foretages verifikation af den legitime interesse.
  • Hvis du påstår, at dine personoplysninger er ukorrekte, skal Handi Life Sport begrænse al behandling af sådanne data, indtil der foretages verifikation af nøjagtigheden af personoplysningerne.
  • Hvis behandlingen er ulovlig, kan du modsætte dig sletning af personoplysninger og i stedet anmode om begrænsning af brugen af dine personlige data.
  • Hvis Handi Life Sport ikke længere har brug for personoplysningerne, men det kræves af dig for at forsvare retskrav.

Hvordan kan du udøve dine rettigheder?
Vi tager databeskyttelse meget alvorligt, og vi håndterer derfor dine anmodninger i forhold til dine rettigheder angivet ovenfor. Du kan altid nå os på HLS@handilifesport.com

Ret til at klage til en tilsynsmyndighed:
Hvis du mener, at Handi Life Sport behandler dine personoplysninger forkert, kan du kontakte os. Du har også ret til at klage til en tilsynsmyndighed.

Opdateringer til vores privatlivspolitik:
Vi skal muligvis opdatere vores privatlivspolitik. Den seneste version af fortrolighedspolitikken er altid tilgængelig på vores hjemmeside.

SEND OS EN EMAIL

[recaptcha]

KONTAKT OS

Vi tror på dialog og vil gerne høre fra dig!

Vi vil gerne forbedre og udvikle vores produkter og service, og vi har brug for din hjælp til at gøre det.

Send os din feedback, og Vær velkommen til at vedlægge billeder og historier, der beskriver dine oplevelser med vores produkter.